43

Komentari (43)

Zvatic
I nemojte me vise zvati ako nemate sta reci pametno. Sabanluk vas me ne zanima. Vi ste mazohisti i zato cu doci u Zenicu i bicevat cu vas po golom prknu. Onda cu vas golim kurcem po celu jer vi volite kad vas neko muci. Posebno Crni gavran i Jagamu.
Koba84
Hahahahaha siso ti si supak
Zvatic
Zvatic
Ne pismena,..hahahahahah
VladaFBIH
Stari most a napravljen prije 20 godina nov kako to?
StoneIsland
Stari most je obnovljen tada. Obnoviti i napraviti su dva različita glagola, skoro pa suprotnog značenja. Kako vas uvrijediti ? Ništa vrijedno nemate. Jbm ti Tarika. hahahaha
StoneIsland
I Hakalu. Joj, kako sam njega zaboravio.
Zvatic
I mudzahedine.Rata imali nisu majku jebli sebi.
Zvatic
Nemas ti pojma sta prices jebo te svaki mudzahedin u zenici.
StoneIsland
daca
Ovaj Tarik je extra im gdje god da dodze dobro dosao je .Pravi gospodin zaista Rijetka javna licnost
Koba84
Gdje ckapi Zvatic
Zvatic
Evo taman ti s mame sisao,..hahahaha
Koba84
O siso gdje si nema te odvano reko da nisi umro. Steta sto te mama nije podbacila jebo te Covic
VladaFBIH
Cudo nema mostaraca medju komentarima
StoneIsland
Upravu si. Najpoznatija ličnost Zenice, voditelj na hrvatskoj televiziji. hahaha
Waha
Hahaha pa naravno da nismo vas level. Ni u najgoroj situaciji kad smo bili nismo mogli da se spustimo na vas nivo. Vi ste bunar bez dna.
Waha
Hahahah kad nemate istinske legende sa kojima bi se mogli da pphvalite kao sto imaju Velez Zeljeznicar i Sarajevo, vi se onda hvalite sa TV voditeljima. Prekucali ste igru :)
Koba84
Mislis Hibic, Bolic, Sabic
Zvatic
Vidi legenda.A ubite se odma sabani.
Waha
Zaboravili ste Jamaka napomenuti Hahahaha. Kod vas se to mozda zovu legende. Kod Veleza se takvi zovu samo igraci. Izuzetak je Hibic. Kod nas su legende Halihodzic, Bajevic, Maric, Vladic, Okuka, Kodro, Hazdiabdic, Vukasovic, Sliskovic itd. Mogao bi ovako do ujutro, al msm da vam nece dobro biti.
Zvatic
Hahahahahahahe Sta ti radim kurvin sine,..hahahahahaha
Zvatic
Ima i Zuna,..hahahaha
Zvatic
Veceg konja ja nisam vidio u zivotu,..hahahahaha Puuu jebo te ocev brat,..hahahaha
Waha
Barbareza, Salihamidzica, Kodru, Vladavica. Mozda sam i zaboravio nekoga ;)
Waha
Pa Velez bi vas sad glat dobio 3 razlike, ni oznojili se ne bi. Isti ste HSV. Vazda se izvucete od ispadanja. Ali i vama je odzvonilo ove godine. :)
Waha
Nezz ti kralju ni za Celik ko igra, a kamoli za Velez :)
Waha
Bolic prevara od igraca, nego nismo imali boljih pa je zato igrao. U konkurenciji bilo kojeg napadaca iz Velezove historine, pa i sad sa Dzekom i Ibisevicem grijao bi klupu. Gori mu procenat postignutih golova nego u Girouda.
Waha
Bolic nije poceo sa 34 godine da igra za repku nego sa 25, tj ne od 2005 nego od 1996. Svak zna da mu je trebalo po 5 6 prilika kako bi gol dao. Zivio
Waha
Legendo nmz te nizerazredne igrace postavljati u recenicu sa Okukom, a pogotovo sa Vladicem. Pa Vladic je za sve te nabrojane Iniesta. Za zrinjski se ti ne sekiraj, prepusti njih nama da se mi sa njima pozabavimo.
Waha
Legendo nmz te nizerazredne igrace postavljati u recenicu sa Okukom, a pogotovo sa Vladicem. Pa Vladic je za sve te nabrojane Iniesta. Za zrinjski se ti ne sekiraj, prepusti njih nama da se mi sa njima pozabavimo.
Waha
Legendo nije bitno odakle je cije porijeklo, bitno je da su svi nosoli Velezov dres. Nesto nisam siguran ni da su ovi tvoji nabrojani igraci iz Zenice ili su obliznjih lokacija
Waha
Vjeruj da bi vas sat otresli ko kruske. Niste nista posebno. Ako ne vjerujes potrudite se da ostanede u PLBiH pa cemo vam pojasniti dogodine
Waha
Velez drug moj se dize svaki dan sve vise i vise. Vraceno je skoro milion i po KM duga, napravljena tribina, konstrukcija krova, pokocni teren sa reflektorima, svlacionice, Velezove prostorije i dovedeni su dobri mlado igraci sa Fajicem na celu. Sa novom postavom u UO ulozeno je do sada oko 3 mili9na maraka, mozda cak i vise. Imamo jos dugova koji su nam stetocine napravili. Kad dodemo na nulu i kad budemo imali novca za prava pojacanja vidices aBd pravu vrijednost i snagu Veleza.
Waha
Upravu si neobjektivni smo. To trebaju realni navikaci sa strane da procjene ali isto tako se sjecam da je Celik igrao u bivsoj SFRJ drugu ligu zapad, ili kao sto se sjecam isto da vam je UEFA napravila stadion, bez ikakve marke ulaganja sa vase strane. Da nije realno ne bi imali osnovne uslove da igrate PLBiH. Ali neka je. Hvala Bogu pa je tako. Da Bog da napravila svima pa da se napokon pocne liga dizati po kvaliteti i infrastrukturi. Ali ne mozete nekome nesto prebacivati kada niste svojim trudom to ostvarili.
Waha
Drug ja ti kazem da trenutno sa ovim kadrom ne bi osvojili ligu ali bi bez problema bila zlatna sredina. Olimpica ne mozes dobiti kada mu vazda delegiraju Kazlagica i Bjelicu. To ne bi ni Sarajevo uspjelo ni Zrinjski. Protiv Sarajeva smo izgubili 1 0 ali pitaj Sarajevo navikace da je bila izuzetno kvalitetna i ujednacena tekma. Protiv Zeljeznicara smo prvo poluvrijeme vodili 3 0, u drugom poluvremenu su ubaceni i mladji igraci a Zeljo je igrao citavu utakmicu punim sastavom kao generalku pred Evropu. Najveca snaga Veleza jeste mladost i spremnost igraca da pruzaju utakmice u kontinuitetu.
Waha
Samo da ti kazem da je nakon rata imao Velez boljeg napadaca od Bole, a to je Kodro. Sretno u nastavku sezone i nadam se dogodine utakmicama Velez Celik. Bolje i vi da ostanete nego simin han. Prati malo tekme Veleza detaljnije, ako nista highlighte, iznenadices se pozitivno. MUSVDG :)
franjo25z
Nemamo EdinA DzekU al imamo TarikA.....volim te ČELIK
VladaFBIH
Koliki je klub ovaj Celik ali steta sto ga politika dovede skoro do gasulhane
MLADOST
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.