Tarik Isić završio epizodu na Bilinom polju?
Isić je kod trenera Ozera bio standardan u početnoj postavi, ali je dolaskom Babića na klupu Čelika preselio na klupu, a nerijetko i na tribine

Defanzivac traži raskid ugovora

Tarik Isić završio epizodu na Bilinom polju?

D. Kurbegović, foto: S. Bošković

Nogometaši Čelika s pripremama za nastavak sezone trebali bi krenuti naredni ponedjeljak 9. januara, kada će novi šef struke Umit Özat izvršiti prozivku nogometaša.

Mnogo upitnika je na Bilinom polju glede igračkog kadra, sigurno je da će biti dosta promjena, odlazaka, ali i dolazaka igrača.

Jedan od nogometaša koji na proljeće vrlo izvjesno neće nositi crno-crveni dres je 25-godišnji stoper Tarik Isić. Ovaj visoki defanzivac je prošlog ljeta iz Radnika stigao u Čelik, te je s klubom potpisao dvogodišnji ugovor.

Isić se na pripremama izborio za mjesto u početnoj postavi kod trenera Ozera. Kada je stručnjak iz Turske napustio Čelik, a na klupu stigao Marko Babić, za Isića je bilo sve manje prilike za igru. U prošloj polusezoni upisao je devet nastupa u prvenstvu i jedan u okviru Kupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj igrač nezadovoljan svojim statusom, ali i zbog dugovanja kako saznaje SportSport.ba tražio je raskid ugovora s Čelikom, ali do čistih papira sigurno neće tek tako doći, budući da ima ugovor do ljeta 2021. godine.

Osim Isića svoj odlazak s Bilinog polja najavilo je još nekoliko igrača, a vidjet ćemo ko će se pojaviti na prozivci narednog ponedjeljka.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti