Ramiću novi ugovor sa Zrinjskim
Sa Koševa je stigao u Mostar

Stigao je iz FK Sarajevo

Ramiću novi ugovor sa Zrinjskim

Mladi Tarik Ramić potpisao je novi ugovor sa HŠK Zrinjski.

Ramić je u Mostar stigao iz FK Sarajevo, te se pokazao u veoma dobrom izdanju.

Dovoljna je bila protekla godina da osvoji simpatije navijača i čelnika kluba, a sada je dobio novi ugovor d0 2026. godine.

"HŠK Zrinjski Mostar i Tarik Ramić danas su potpisali produženje suradnje do 2026. godine.

Dvadesetjednogodišnji vezni igrač u redove Plemića je stigao prije godinu dana, a u svojoj prvoj sezoni upisao je 36 nastupa uz tri postignuta pogotka.

Službeni debi upisao je 20. kolovoza 2003. u domaćem trijumfu protiv GOŠK-a (3:1), dok je četiri dana kasnije prvi put je bio starter na gostovanju kod austrijskog LASK-a (1:2).

Oglasi

Tarik je rođen 7. travnja 2003. godine u Sanskom Mostu, nogomet je počeo igrati u NK Podgrmeč, a kao talentirani 16-godišnjak prešao je u Školu nogometa FK Sarajevo.

Debi za prvu momčad Sarajeva upisao je 2020. godine u Kup utakmici protiv Radničkog, a u Zrinjski je stigao s 35 službenih nastupa u seniorskom nogometu.

Tariku čestitamo na potpisu novog ugovora uz želju za još puno dobrih nastupa u dresu s lentom", naveli su iz HŠK Zrinjski.

"Zahvaljujem se klubu na povjerenju, drago mi je što ostajem ovdje minimalno dvije godine. Uživao sam u prošloj sezoni, idemo dalje u nove pobjede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nadam se da će se opet pričati o Zrinjskom, još više, te da ćemo napasti duplu krunu", rekao je Ramić.

Podsjetimo, Zrinjski je ove sezone osvojio Kup naše zemlje, dok je prvak FK Borac iz Banja Luke.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Frane
O bijeli bijelo anđeli najbolji ste najbolji. Kontra političkih projekata bojca nanjajeva i selefija iz vraBčića
1 1
Ero
glupan obični. neodgojen, nekontrolisan, a nije dovoljno dobar igrač da se iskupi za te mane
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi