"Te priče o Erlingu Haalandu su obično sr*nje"

Oglasio se prvi čovjek Borussije Dortmund

"Te priče o Erlingu Haalandu su obično sr*nje"

E. Škorić

Erling Haaland se i ovog ljeta dovodio u vezu sa mnogim klubovima, ali je Norvežanin ostao u Borussiji Dortmund.

Mediji i nakon završetka ljetnog prijelaznog roka pišu o budućnosti sjajnog napadača, koji bi navodno narednog ljeta mogao da napusti Njemačku.

Međutim, te priče uveliko umaraju i samog igrača, ali i sve u Dortmundu. Prvi čovjek Borussije Hans-Joachim Watzke odlučio se oglasiit povodom tih svakodnevnih nagađanja.

"Sve te glasine da moramo prodati Erlinga su čisto sr*nje. Stalno čujem takve priče, čitam razne spekulacije, a jedina je istina da će Hallanda dovesti samo uprava kluba i samo to, ni menadžeri, niti bilo ko drugi, niti mnogo novca koji se najavljuje", rekao je Watzke.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prema medijima, otkupna klauzula, za koju se šuška da je između 75 i 100 miliona eura, za Halland će biti aktivna sljedećeg ljeta. Watzke je objasnio da odluka o prodaji Jadona Sancha Manchester Unitedu ima drugačiju dimenziju od one da je Borussia htjela dobro zaraditi, a dobila je 90 miliona eura.

"To što smo prodali Jadona bilo je iz drugog razloga, a to je da je bio nekonkurentan u engleskoj reprezentaciji i htio se vratiti u Englesku kako bi imao veću pozornost. Volim ga, žao mi je što trenutno ne igra dovoljno u Manchesteru".

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi