Tebas: Ronaldo je otišao, pa šta? Liga je veća od svakog igrača

Predsjednik La Lige

Tebas: Ronaldo je otišao, pa šta? Liga je veća od svakog igrača

E. Škorić

Predsjednik La Lige Javier Tebas je u razgovoru za španske medije komentarisao mogućnost odlaska Lionela Messija i Sergija Ramosa, pa se dostakao i Cristiana Ronalda.

Ronaldo je napustio Real Madrid i otišao u Juventus, a španska liga mogla bi na ljeto ostati bez još dvije velike zvijezde. Mada, Tebas smatra da odlazak konkretno Portugalca nije naštetio španskoj La Ligi.

"Naravno da ne želim da odu, ali ako se to dogodi, morat ćemo raditi na tome da nadoknadimo njihov izostanak. Otišao je i Ronaldo, ali kažem vam da se ništa nije promijenilo, a također mislim da Ronaldo nije poboljšao Seriju A", rekao je Tebas.

Ranije je La Ligu napustio i Neymar, pošto je Brazilac iz Barcelone otišao u PSG.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Otišao je u francusku ligu, ali to nije ništa promijenilo. "žLa Liga je snažna marka i veliki klubovi su iznad igrača", objasnio je prvi čovjek lige.

Promo

Top Komentari

AmarSahi
Činjenica da vam je liga postala dosadnija od kad nema Ronalda, ali ti debeli to ne možeš da prihvatiš
3 6
Goran3
Ne znam zasto svaki dan nesto negativno oko Ronalda u losem tonu da kazem a ne objavljujete clanke kad neki igrac kaze da je impresioniran Ronaldom da je najbolji mi koji citamo osim sportsport.ba o Ronaldu znamo to a ovdje samo daj najgore a lik toliko pozitivan I uspjesan
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi