Špekulacije zaustavljene, ništa od povratka Ronalda u Manchester United
FOTO - EPA

Špekulacije zaustavljene, ništa od povratka Ronalda u Manchester United

Adnan Beganović

Manchester United nema namjeru vraćati Cristiana Ronalda, javlja danas Manchester Evening News.

Iako se u posljednje vrijeme u otočkim medijima špekulisalo o povratku Ronalda u United, od toga neće biti ništa.

Izvori bliski klubu jasno su istakli da zainteresirane strane ne razgovoraju o povratku, te da se radi samo o neprovjerenim informacijama.

Ranije su i izvori bliski Ronaldu potvrdili da od toga nema ništa, te da Cristiano namjerava ostati u Juventusu do kraja ugovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, jedan od najboljih igrača svih vremena u Unitedu je igrao od 2003. do 2009. kada je preselio u Real. Sa Unitedom je osvojio tri puta englesko prvenstvo, dva Liga kupa, jedan FA kup, Superkup i Ligu prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Kakav ste vi amaterski portal. MEN je jedan od najnepouzdanijih izvora sto se tice Manchester Uniteda. Lupaju isto ko i vi sto lupate. Isti taj MEN je objavio kako je Ronaldo pred povratkom u United, i vi ste to prenijeli. A sada, nakon samo par dana, prenosite vijest od istog izvora koji sam sebe demantuje.
7 0
felix__27
Vi ste demantovali samog sebe jer samo ste vi topisali u nedostatku tačni,pravi,sportski vijesti
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti