5

Komentari (5)

DamirT
Dobar Arsenal,mada sve ce se saznati protiv jacih ekipa
Eno30
Ja sam navijac Manchester Uniteda nikakve veze sa Aresenalom neam ali sam realan. Arsenal je za vrjeme Wengera igro najljepsi fudbal od djece je pravio zvjezde a to sto Arsenal nemoze vise da se nosi sa ovim gigantima sto bacaju pare ogromne na igrace sto to Arsenal nece ili ne moze financiski
Jack28
Ne treba ti Fulham da bi shvatio da je Gabriel odličan stoper i da će Wilian biti od velike koristi. Ali Arsenal je i dalje kratak za 2 igrača kako bi napao top4. Ili možda samo Partey i borba za to 4to mjesto. No s obzirom na 50miliona plus porez, teško da će išta biti od toga.
wubpozz
Nije toliko Arsenal dobar koliko je Fulham loš.
dadopd
Zato se pojavila ova bolest Arsenal pobjedio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.