11

Komentari (11)

Adnanos
ovoliko komentara zbog ovoe situacije. Koga boli briga
Mirsad1705
Za razliku od Reala, Barselona nije nikada osvojila nijedan trofej "na g..zove", uz pomoć sudija, i/ilu na štetu Barse. Kad bi se Realu oduzeli bodovi 'osvojeni' iz nepostojećih penala, (da ne pominjem hiljade nedosuđenih protiv Reala), većinu prvenstava bi završili u sredini tabele.
_arsenal_
Maestro
A titula lige prvaka ne bi imali ni upola ko što se ovako broji klub samo za namještena takmičenja n sjećam se kad je poslednji put osvojio regularno titulu neku a za ovog @BobPaisley nisu dzabe rekli da je potpuna dijabola na ovom sajtu
BobPaisley
@Maestro...koja si smjena na Liverpoolovim facebook grupama?...ako si u nocnoj eno imas par objava,idi napisi koji put UEFAPool,LiVARpool i slicno,da ti dam lajk dok nisam otisao spavati.
Maestro
Bolje Liderpool a Uefalone i VAReal
MUNKI
ne lupetaj Barca nikad nije pobjedila zasluzeno nego tako sto su potplacivali sudce iz ofsajda i drugih stvari a samim tim da je real bolji govori pobjeda u el clasicu od 2:0
Mirsad1705
Imaš li ti jarane ogledalo u kući? Stani pred ogledalo, pogledaj se u oči i pitaj sam sebe da li je moguće da ti možeš toliko biti slijep kod očiju ili da lažeš sve pa i samog sebe.
jugjejedan
ima pravo da se slika ali sam navijac barce
BobPaisley
...navijaci Barcelone su inace debili...kada im kamera zumira tribine imas osjecaj da je u pitanju neki skup osoba sa posebnim potrebama i mongoloida...da ne pricamo o tome koliko su ljubomorni i isfrustrirani...otkad ih je Liverpool razmontirao danima vise na facebook grupama Liverpoola i kenjaju na svakoj objavi.
GigantMostarski
Zato sto vecinom po ovim balkanskim zemljama djeca do 15,16 godina navijaju za klubove poput reala i barce. To dovoljno govori kakva je sita, a jos kad se komentari citaju iste te djece pa to je strasno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.