Tekstilac doveo i mladog Antonića

Povratak u matični klub

Tekstilac doveo i mladog Antonića

U FK Tekstilac bili su veoma aktivni tokom ljetne pauze.

Kako ne bi došlo do toga da ponovo strepe za opstanak u Tekstilcu su ovog ljeta znatno pojačali svoje redove, a u klub se vratio i mladi Damjan Antonić.

Ovaj sedamnaestogodišnji igrač pokriva pozicije lijevog u centralnog veznjaka, a u klubu vjeruju kako će se uspjeti nametnuti, te da u ovom trenutku predstavlja sadašnjost i budućnost Tekstilca.

"Brzina, dobar dribling i precizna dodavanja njegove su najjače karakteristike, pa ni ne čudi što je u mlađim kategorijama često bio i strijelac i asistent", navode iz ovog prvoligaša iz Republike Srpske.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Antonićev potencijal prepoznali su ranije i Borcu, a upravo iz banjalučkog kluba dolazi ponovo u Tekstilac.

Krojači će novu sezonu u 1. ligi Republike Srpske otvoriti sutra kada gostuju Slogi iz Gornjeg Crnjelova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi