Zabrinuto lice i izjava Ten Haga pred utakmicu s Nottingham Forestom

Svjestan je da mnoge stvari još "škripe"

Zabrinuto lice i izjava Ten Haga pred utakmicu s Nottingham Forestom

Eldar Ganibegović

Manchester United nakon dva kola u engleskoj Premier ligi ima polovičan učinak od pobjede i poraza. Da sve nije u najboljem redu svjestan je i menadžer Crvenih đavola, Erik ten Hag.

U prvom kolu Premier lige Manchester United je na jedvite jade na Old Traffordu s 1:0 savladao Wolvese, da bi u drugom u Londonu izgubio s 2:0 od Tottenhama.

Nisu to igre i rezultati koji bi zadovoljili visoke apetite navijača Crvenih đavola, a toga je svjestan i Erik ten Hag.

Menadžer Manchester Uniteda govorio je na press konferenciji pred sutrašnji duel protiv Nottingham Foresta i svjestan je da nedostataka itekako ima.

"Posla je puno, fokusiram se na igrače koji su na raspolaganju. Dajem samo izjave o našim nastupima, o našem timu i o tome gdje se trebamo poboljšati.

Jasno je, moramo se poboljšati jer nismo tamo gdje bismo trebali biti. Ono što navijači Uniteda čekaju je da mi pobijedimo. Ja sam odgovoran za ovo. Tu ide sav moj trud", rekao je Ten Hag.

Oglasi

Vidjet ćemo šta je nizozemski stručnjak pripremio za sutrašnji meč s Nottinghamom, no jasno je da im neće biti nimalo lako doći do novih bodova.

Što se Nottinghama tiče, također ima tri boda nakon dva kola. Poraženi su od Arsenala, te su slavili protiv Ahmedhodžićevog Sheffielda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Utakmica Manchester United - Nottingham Forest igra se sutra s početkom od 16 sati.

Kolo će večeras u Londonu utakmicom od 21 sat otvoriti Chelsea i novajlija u ligi, Luton. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Kako škripi , najviše su potrošili para zadnjih 10 godina a samo Coca Cola cup osvojili
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi