Ten Hag odgovorio Kloppu: Nadam se da će travnjak na Anfieldu biti bolji

Odgovorio na provokaciju

Ten Hag odgovorio Kloppu: Nadam se da će travnjak na Anfieldu biti bolji

Esmer Oštraković

Nogometaši Liverpoola ostvarili su minimalnu pobjedu kod Ajaxa u okviru 1. kola grupne faze Lige prvaka.

Navodno se nakon utakmice Klopp žalio na travnjak na kojem se igrala utakmica, a novinari su za komentar pitali i trenera Ajaxa, Erika ten Haga.

"Klopp je rekao da je teren loš? Ne, naravno da nije bio loš. Ne znam zašto je to rekao. Nadam se da će travnjak na Anfieldu biti bolji u revanšu", rekao je Ten Hag.

Očito je da domaći trener bio jako uvrijeđen zbog toga što je navodno rekao Klopp, ali ostaje da vidimo kakvo će stanje biti u revašu na Anfieldu.

Top Komentari

Maximilian
Njihov teren je uvijek loš jer je stadion pogrešno okrenut. Nešto su uspjeli popraviti sa lampama ali nekada bude džaba kada nema prirodne svjetlosti.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti