Ten Hag donio odluku o budućnosti

Ne planira da ode iz Ajaxa

Ten Hag donio odluku o budućnosti

E. Škorić

Erik ten Hag odlučio je i u narednoj sezoni ostati trener Ajaxa.

Ajax je lider Eredivizije u sezoni 2019/20, no ista je prekinuta zbog pandemije koronavirusa, ali Amsterdamcima nije dodijeljena titula, pa su praktično uzalud igrali dobar dio sezone. Razočarenje je veliko, mnogi u Ajaxu teško prihvataju ovakav rasplet, no odluka Nizozemskog nogometnog saveza je konačna.

Nakon fantastične prošle sezone, Ajax polako gubi svoje bitne članove. Odlaze talentovani igrači poput Frenkiea de Jonga ili Matthijsa de Ligta, otići će i Hakim Ziyech, a postoje interesi i za ostale zvijezde ovog kluba.

Također, Ten Hag se mjesecima povezuje s velikim evropskim klubovima, ali je on odlučan da ostane na klupi Ajaxa.

"Unatoč odlasku nekih vodećih igrača, Ajax uopće neće postati slabiji", rekao je Ten Hag u intervjuu za jedan nizozemski list, pa je dodao:

"Odlazak Ziyecha je riješeno pitanje, ali Anthony će doći iz Sao Paula. Poznato je i da će ostati Donny van de Beek, Tagliafico i Onana, jer smo se dogovorili s njima prošlog ljeta. Možda će završiti Huntelaarova karijera, ali razgovarart ćemo tome".

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

"Što se mene tiče, sigurno ću ostati u Amsterdamu barem još jednu sezonu. Počeli smo graditi novi tim, postoje još neke ideje. A ako sve ostavite na pola puta, zašto ste onda i počeli?", pita se sjajni stručnjak.

Tijekom trenerske karijere, 50-godišnji Ten Hag radio je s Go Ahead Eaglesom, s drugom momčadi Bayerna, Utrechtom, a od 2017. vodi Ajax s kojim je osvojio prvenstvo, Kup i Superkup Nizozemske-

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi