Ten Hag se naljutio kada ga je novinar pitao da li ga je strah: "Još jednom ću da vas pitam..."

Trener Ajaxa u centru pažnje

Ten Hag se naljutio kada ga je novinar pitao da li ga je strah: "Još jednom ću da vas pitam..."

E. Čaušević

PSV i Ajax igraju sutra finala Kupa Nizozemske, a glavna tema na press konferenciji bio je trener kluba iz Amsterdama.

Erik ten Hag pojavio se danas na press konferenciji pred okršaj protiv PSV-a, te je mislio da će se samo pričati o sutrašnjem finalu, ali se prevario.

Glavna tema nizozemskih novinara bio je Ten Hagov vjerovatni odlazak iz Ajaxa na kraju ove sezone.

Već nekoliko dana uveliko se piše o tome da će Ten Hag trenersku karijeru nastaviti u Manchester Unitedu s kojim je već navodno dogovorio saradnju na četiri godine koja će biti ozvaničena na kraju sezone.

Međutim, Ten Hag još uvijek ima ugovor s Ajaxom i još uvijek ne želi zvanično da najavi svoj odlazak iz ovog kluba zbog čega su ga novinari na današnjoj press konferenciji najviše pitali oko toga.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Jedan od novinara pitao je trenera Ajaxa zbog čega ga je strah avno da kaže da odlazi na kraju sezone, a on je kratko odlučio da odgovori.

"Nije me strah. Još ću jednom da vas pitam. Da li imate nekih pitanja oko sutrašnjeg finala ili oko Ajaxa?", odgovorio je Ten Hag i jasno dao do znanja da nije ni mjesto ni vrijeme da se priča o njegovom odlasku u Manchester United.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi