12

Komentari (12)

user1655831611
To je ozbiljan klub a ne ko Fks dovodi neke strance od 30 god i onda nista ne uspiju treba se ugledati na najveći klub iz bih
pjanke.sa
Sigurno je talentovan.
Humac
Jok eto Dedić je bek Svjetske klase kako su ga hvalili na ovom portalu poslije svega jedne utakmice protiv sile zvana Island.I onda spuštanje u blato poslije poraza od još jedne sile zvana Slovačka.Samo luseri napuhavaju kvalitetu vlastitih a pljuju po tuđim igračima.
plemic
za nekoliko godina ga vratimo u njemačku za nekoliko milijunćića.
Realist
Humac
Pa pogledaj naše prihode i rashode.To je i jedan od dva najbitnija razloga naše diktature u prvenstvu.A drugi je okretanje modelu selekcije igrača kao što je u Hrvatskoj koje je donijeo Sergej.I odmah priče jesu li drugi pali ili smo mi odskočili?Ne nego smo mi uveli sustav iz naše matice Hrvatske koji je Svjetski brend,treba ga samo prepisati.
BHDragon
Pišam se i na tebe i na maticu. Šta radiš onda ovdje?
goku_iz_sirokog
Mi ovde guzimo balije
user1655831611
Rodjenii
Oni ti ga puse Mehmede. Mrs u hrvatsku stoko jedna. Ovo je BiH. Hrvatska je negdje dr.
zgembo.popuslic
@goku_iz_sirokog eto kome onaj velez mo i ostali vrapcicani zele srecu u zadnjem kolu
BHDragon
@goku_iz_sirokog mi ti guzimo kompletan ženski rod, zajedno sa ukazanom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.