Ter Stegen ima idealno pojačanje za Barcu: Siguran sam da bi se sjajno snašao...

Nijemac hvali Nijemca

Ter Stegen ima idealno pojačanje za Barcu: Siguran sam da bi se sjajno snašao...

Njemački golman Marc-Andre ter Stegen ima idealnog fudbalera za svoju Barcelonu.

Ter Stegen je ove sezone jedan od najbljih golmana na svijetu, pa su ga iz DAZN-a upitali šta misli o tome da se Marco Reus priključi Barci.

Podsjetimo, radi se o napadaču Dortmunda koji se u proteklih nekoliko godina često povezivao s velikim klubovima, a Ter Stegen smatra da bi on bio sjajno pojačanje za njegov klub.

"Kakav fudbal on igra? Njegov stil je lud. Reus bi bio sjajan fudbaler za Barcelonu. Mislim da bi se za njega i njegovu karijeru otvorile brojne nove opcije kada bi prešao u veći klub, ali on je sretan u Dortmundu jer je sva njegova porodica tamo. To je za njega uvijek bilo vrlo važno".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"On je fudbaler koji može igrati za bilo koji veliki klub, ali je također fudbaler koji uvijek kaže nešto što morate respektovati: Ne, ostat ću gdje pripadam, gdje je moja porodica, gdje imam podršku", kaže Ter Stegen.

Inače, Reus se ove sezone vratio u pravu formu jer je na 27 odigranih utakmica u svim takmičenjima postigao ukupno 17 pogodaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi