Ter Stegen: Ne znam puno o nogometu i ne gledam utakmice, ne sjećam se ni igrača po imenu

Njemački golman se samo šali?

Ter Stegen: Ne znam puno o nogometu i ne gledam utakmice, ne sjećam se ni igrača po imenu

E. Škorić

Golman Barcelone dao je neočekivanu izjavu, priznavši da ne gleda toliko nogomet koliko ostali sudionici najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Marc-Andre ter Stegen je rekao da se slabo snalazi u nogometu, da poznaje malo igrača i da rijetko gleda nogomet.

"Ljudi se često smiju ako im kažem da znam malo o nogometu. Ne gledam puno utakmica, samo kada igra neki moj dobar prijatelj. Često pitaju o nekom igraču, a ja uopće ne znam ko je on", kazao je njemački reprezentativac.

"Najčešće se sjetim nogometaša na osnovu njegovog kretanja po terenu, udaraca po golu, a ne njegovog imena. Više me zanima kako sa suprugom razgovaram o arhitekturi", dodao je.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ter Stegen je navodno moguće pojačanje Bayerna nakon što ne idu po planu njegovi pregovori s Barcom oko novog ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi