Ter Stegen nije u oblacima: Ni avioni, ni skupi automobili...

Skromno prevozno sredstvo

Ter Stegen nije u oblacima: Ni avioni, ni skupi automobili...

Endin Čaušević

Njemački golman Marc-Andre Ter Stegen već nekoliko sezona oduševljava fudbalsku javnost odbranama na golu Barcelone kojim je pokazao da se radi o vrhunskom golmanu.

Ter Stegen je sigurno opravdao očekivanja čelnika Barcelone koji su ga prije nekoliko godina doveli na Nou Camp iz Borussije Monchengladbach. Njemački golman je postao miljenk navijača koje je ponovo oduševio svojom skromnošću.

Naime, Ter Stegen za vožnju po ulicama Barcelona ima zanimljivo prevozno sredstvo. Očito da baš ne voli gužvu i vožnju automobilom, pa zbog toga se po Barceloni "vozika" na svom električnom romobilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti