Terry: Briga me da li sam bio u ofsajdu

Spasio Chelsea poraza

Terry: Briga me da li sam bio u ofsajdu

Edmir Škorić

Stoper Chelseaja John Terry ne mari što je gol za 3:3 protiv Evertona postigao iz ofsajda.

Dva puta se Chelsea vraćao u meč protiv Evertona, a golom Terryja, koji je postignut iz očiglednog ofsajda, došli su do boda duboko u sudačkoj nadoknadi.

"Iskreno, ne znam jesam li bio u ofsajdu, ali me briga, ovo mi je prvi gol u sezoni. Ovo je jako važan gol, produžili smo niz bez poraza od dolaska Hiddinka", rekao je Terry, koji je dodao:"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trebala nam je pobjeda, nismo sretni s pozicijom na tabeli i moramo da krenemo pobjeđivati, mada je svaka utakmica jako teška".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi