17

Komentari (17)

Miskee
Kada bi ukinuli igru glavom, automatski bi morali nesto mjenjati kornere.To je ludost ako ukinu igru glavom
amza
Izlapjele budale pustite fudbal da se igra kako se igra sta ssd izmisljate gluposti brukate se
Profesor9
Njemu su očito ostavile traume
CJ1999
MaDaj
Sine stariji si puno od mene, i dobro sam vaspitan covijek, evo pola sata pokušavam da nadjem kulturan način da ti kažem da se napustiš k*rcine ali jednostavno neznam kako…
Grohot
Ovo je onaj idiot sto je s****o ligamente Semiru Tuci kad je Yuga igrala sa Engleskom
Emin_Podzic
Poznato je da vecina ljudi kad ostari bude glup
E.Car
Matori javi se dr nisi u vinklu nikako!
K79
pa to je zato što je puno igro glavom hahahaha
Ima jedno rjesenje da bi se glava zastitila, kao sto ima kostobrani za noge, tako bi trebalo uvesti pravilo da igraci nose kacige na glavi kao u Americkom fudbalu, mogu zamisliti kako bi nogomet izgledao smjesan, mozda nije losa i ideja da svi fudbaleri imaju one kape na glavi kao sto je nosio golman Petr Čech.
King_Kenny
@Nogometas ...opet to ne bi puno pomoglo,pri svakom udarcu lopte glavom pretrpi se blazi potres mozga...ali igraci su placeni,sve to ulazi u rizik posla...fudbal bez igre glavom je nezamisliv i neizvodiv...zamisli izvodjenje kornera,a igraci ne smiju loptu udariti glavom,to bi bio cirkus.
pjanke.sa
Sta ti je Ljuca jerane?
bk123
Svatko želi 5 minuta slave
user1582318349
Ne dat mu vise da prica
WOLF20
AG3
Kakav glup prijedlog. Pa upravo bi cinjenica, da igraci konstantno pokusavaju igrati nogom visoke lopte(makazice ili slicne nacine) dovela do toga, da bi barem 2 igraca po mecu imali ogromne posjekotine na licu u najmanju ruku.
AmarSahin
To je isto k'o da kažeš da se igranje nogama treba ukinuti u fudbalu jer bi to smanjilo ozljede.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.