Terry dobio nevjerovatnu ponudu iz Kine

Štoper na kraju sezone napušta London

Terry dobio nevjerovatnu ponudu iz Kine

Endin Čaušević

Kapiten Chelseaja John Terry objavio je da će na kraju ove sezone napustiti ekipu sa Stamford Bridgea.

Terry je jučer saopštio da će na kraju sezone napustiti Chelsea što je iznenadilo mnoge fanove londonskog kluba. Engleski fudbaler nije morao dugo čekati za ponude, jer je danas iz Kine stigla nevjerovatna ponuda za Terryja.

Prema pisanju engleskih medija Terry bi mogao zaraditi nevjerovatnih 20 miliona funti da odigra samo jednu sezonu u Kini. Pored kineskih klubova interes su pokazale i ekipe iz MLS-a u kojem nastupaju njegovi nekadašnji saigrači Lampard, Drogba i Ashley Cole.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije nekoliko dana Ramires je napustio Chelsea i prešao je kineski Jiangsu Suning sa godišnjom platom od deset miliona funti. Navodno, ovaj klub će svim silama pokušati na kraju sezone dovesti i Terryja.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi