Terry podržava Di Mattea

Kapiten Chelseaja želi da Italijan ostane na klupi

Terry podržava Di Mattea

A. Haznadarević

Nakon što je uspio spasiti Chelsea od ispadanja iz Fa Cupa i Lige prvaka, Roberto Di Mateo se nametnuo kao moguće dugoročno riješenje na klupi Chelseaja, a većina igrača bi željela da dobije povjerenje vlasnika kluba i ostane na klupi.

Poslije otkaza Andre Villas-Boasu, kao privremeno riješenje do kraja već propale sezone, na klupu je sjeo Roberto Di Matteo, čovjek koji se doveo u situaciju da vlasnik kluba Roman Abramovič razmatra njegov dugoročni ostanak na kormilu londonskog kluba.

 

Većina igrača se izjasnilo da žele Di Matteov ostanak na čelu ekipe, a sada je i kapetan "plavaca", John Terry dao podršku treneru koji je preporodio ekipu:

 

"On je uradio sve odlično, i u ligi i u svim ostalim takmičenjima i doveo nas u poziciju u kojoj smo danas", smatra Terry i dodaje:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Ako uspijemo osvojiti FA Cup i Ligu prvaka i kao bonus dovedemo u Robbiea u priliku da dobije posao na kraju, to bi bila velika stvar za nas", zaključuje kapiten Chelseaja.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.