Teška povreda nogometaša Jedinstva Gorana Markovića

Nimalo lijepe vijesti

Teška povreda nogometaša Jedinstva Gorana Markovića

Samir Mlaćo

Današnji veoma visok poraz od Novog Travnika (5:2) na travničkoj Piroti svakako neće ostati u lijepom sjećanju igračima i rukovodstvu bihaćkog Jedinstva.

Bišćani su djelovali nemoćno, a pitanje pobjednika bilo je riješeno već nakon prvih 45.minuta kada je na semaforu pisalo 3:0.

Pored katastrofalne igre, Jedinstvo je u ovom susretu ostalo i bez pouzdanog Gorana Markovića koji se povrijedio u jednom duelu kod prvog pogotka domaćeg tima. 

Kolima Hitne pomoći odmah je odvezen  u travničku bolnicu, a vratio se tek pred sami kraj susreta sa veoma bolnom grimasom, te se kretao samo uz pomoć jednog od doktora tima iz Bihaća.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kako smo saznali, od dežurnih doktora travničke bolnice koji su se brinuli o Markovićevoj povredi, radi se o napuknuću fibule. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi