Pobjeda protiv Zrinjskog

Dvostruko slavlje u Butmiru: I kadeti Sarajeva proslavili titulu

Kadetska ekipa FK Sarajevo slavila je pobjedu danas protiv Zrinjskog sa 2:1 u Butmiru i na taj način je potvrdila već prethodno osvojenu titulu prvaka Bosne i Hercegovine u ovoj kategoriji.

Jedini pratilac Bordo momcima bila je ekipa Širokog Brijega koja je jučer izgubila u gostima od Radnika iz Bijeljine pa je danas Sarajevo moglo opušteno ući u susret protiv Zrinjskog.

Bordo tim je i u tim okolnostima upisao pobjedu rezultatom 2:1, a strijelci su bili Salko Nargalić u 4. minuti i Nemanja Nikolić u 65. Za Zrinjski jedini gol je postigao Kristijan Stanić u 62. minuti.

FK Sarajevo: Dizdarević, Nikolić, Sabljica, Kadrić, Konjalić, Nargalić, Jašarević, Gusinjac, Hasančić, Islamović, Čičkušić. Ušli: Krkalić, Kečanović, Gasal, Đuderija, Šuvalija.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

FK Zrinjski: Dagoja, Šuta, Čoko, Krešić, Radoš, Bošković, Lovrić, Jozić, Stanić, Ramljak, Škrembić. Ušli: Knežević, Grgić, Šilić, Miličević, Mahalj. Ušli: Knežević, Grgić, Šilić, Miličević, Mihalj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi