Teško je naći pravu riječ za reakciju madridske publike prilikom Baleovog ulaska u igru

Ljuti, gnjevni i razočarani zbog Velšanina

Teško je naći pravu riječ za reakciju madridske publike prilikom Baleovog ulaska u igru

Admin Čaušević

Real Madrid je poslije preokreta s 3:1 pobijedio Real Sociedad, a Gareth Bale je na terenu proveo posljednjih 20-ak minuta susreta. 

Prije početka susreta prilikom prozivanja igrača kada je spiker izgovorio ime i prezime Velšanina uslijedili su žestoci zvižduci oko 60.000 navijača Real Madrida.

Igrala se 66. minuta kada je Zinedine Zidane u igru odlučio ubaciti Balea, a onda je uslijedila reakcija publike koju je teško opisati riječima.

Ljutiti, gnjenvi i razočarani kako se Bale odnosi prema dresu kraljevskog kluba zviždali su i dobacivali zvijezdi iz Velsa.

Na Santiago Bernabeuu se već decenijama igraju izuzetno važne, napete i nervozne utakmice, a teško je vjerovati da je ikada jedan protivnički igrač ovako dočekan kao što je sinoć bilo s Baleom.

Ovakav potez madridske publike i ne treba da iznenađuje s obzirom da je Bale prije nekoliko dana poručio kako mu je Real Madrid na trećem mjestu prioriteta, iza reprezentacije Velsa i golfa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zinedine Zidane je poslije utakmice nastojao smiriti tenzije uz poruku da navijači trebaju biti uz Balea.

"Samo gledam na sportsku stranu stvari, ne ono što se dešava vani. Ono što je rečeno me ne zanima. Kada pogledate šta je sve uradio dok je ovdje, navijači trebaju biti uz njega. Navijači koji zaista osjećaju Real Madrid trebaju biti uz Balea. Računam na njega, to nije ništa novo", rekao je francuski trener.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kiklop
docekali su itekako, Enrikea su gadjali svim i svacim, Olivera Kahna su gadjali korom od banane, seljaci su to zestoki
5 3
GenuineComments
Porodica mu na cetvrtom mjestu, a navijacima ovoliko krivo?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi