Tevez objavio datum završetka karijere
Foto: EPA

U Boci je kraj

Tevez objavio datum završetka karijere

Midhat Šljivak

Fudbaler Boce Juniors Carlos Tevez (34) odlučio je završiti karijeru nakon isteka ugovora sa argentinskim velikanom.

Nekadašnji fudbaler evropskih velikana Manchester Uniteda i Juventusa, te Manchester Cityja, objavio je kako će karijeru završiti 2019. godine, po isteku ugovora sa Bocom.

"Kada god sam odlazio, nedostajalo mi je ovo mjesto. Ovog puta nema odlaska, već penzija. U ovom dresu ću završiti karijeru nakon što mi istakne ugovor sa Bocom na kraju naredne godine", rekao je Tevez.

Iskusni napadač se u januaru po treći put vratio u voljenu Bocu, a pored ovog tima, te Uniteda, Cityja i Juventusa, tokom karijere Tevez je nastupao za kineski Shanghai Shenhua, West Ham i brazilski Corinthians.

Ugovorom sa Bocom Tevez je vezan do 31. decembra 2019. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije