11

Komentari (11)

2323
Pa Filip Račic igra u prvih 11 a za svoj klub ne igra...Viktor Grbic igra neku nizerazrednu ligu a tata delegat na PL i Vicin potrcko al u repki u prvih 11..Koliko boljih ima u PL i regiji a ne mogu prici od tih kvazitalenata za koje se uzima masna lova
Volimsport
Ima još dobrih dječaka u u-19 premijer ligi BiH ali ne mogu doći do repke a imaju želju i volju zaigrati za državnu selekciju. Jbg tate im nisu bogataši, niti imaju menadžere i kad odu tiho odavde onda kažu nisu odabrali našu selekciju. Pod hitno se mora nešto mjenjati u mlađim selekcijama i birati najbolje i koji hoće srcem da igraju bez tata i menadžera i doće i rezultat. Sportski pozdrav.
King_Kenny
...dok su selektori razni Barbarici,Starcevici,Muse i Tulici nama napretka nema...oni ciljano unistavaju ove mlade selekcije jer su dobili takve upute.
Utjug
Napredujete hahahahahahahahahahahahaha
Dvanaestiigrac
Pa i punit ce nam dok menadzeri kroje spiskove i dok se pare daju da kvazi talenti i tatini sinovi igraju. Bravo savez
Klicko
Svak nam puni guzove.Nebitno koji sport
Mowzilla
Po ovom se vidi gdje je madjarska, a gdje nasa omladina, a i liga...
Dvanaestiigrac
Nije ti do nase omladine i lige, vec kako se biraju i ko pare daje
enko
Imamo mi omladine ali nam selwktori ispunjavaju zelje menadjera .to nas ebe godinama.
Utjug
@enko To sto "ima omladine", e ta ti je omladina koja nesto i valja vec otisla iz Bosne glavom bez obzira. Rasula se po cijelom svijetu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.