Arsenalovi klinci su imali susret sa Henryem, reakcije su postale hit na društvenim mrežama

Sreći nije bilo kraja

Arsenalovi klinci su imali susret sa Henryem, reakcije su postale hit na društvenim mrežama

H. Zilić

Legendarni Thierry Henry je na Emiratima pratio revanš duel osmine finala Lige prvaka između Arsenala i Porta koji su Topnici dobili nakon penala i plasirali se među osam najboljih ekipa u Ligi prvaka, posljednjoj sezoni po starom formatu.

Henry je dolaskom u London izazvao veliku pažnju medija i navijača Arsenala, a posebno su sretni bili Arsenalovi klinci koju si bili posebni gosti na utakmici protiv Porta.

Mladi fudbaleri iz Akademije Arsenala bili su smješteni na dijelu Emirata gdje su svečane lože, a na izlazu sa stadiona ugledali su Henrya jednog od svojih fudbalskih uzora.

Reakcija mladih nada Arsenala nakon susreta sa Henryem odmah je postala hit na društvenm mrežama.

Klinci su dočekali svojih pet minuta, a i legendarni Francuz se pozdravio sa mališanima, s osmijehom ispratio njihov susret i trenutak koji će zasigurno dječaci i djevočice pamtiti dok su živi.

Oglasi

Kako je to igledalo u tunelu stadiona u Londonu možete pogledati OVDJE.

Henry izazvao pažnju nakon penala

Legednarni napadač Arsenla Thierry Henry privukao je i psoebnu pažnju tokom izvođenja penala u utakmici protiv Porta.

Naime, Henry je napustio svečanu ložu na Emiratesu kada je Wendell trebao da šutira penal i bio je siguran da će igrač Porta da promaši što se na kraju i desilo.

CBS je na kraju emisije pokazao taj trenutak kada je Henry napustio ložu uvjeren u pobjedu Arsenala, a taj video oduševio je navijače londonskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Očigledno je Henry bio uvjeren u prolaz Topnika i na kraju nije pogriješio.

Arsenal je uspio da se plasira u četvrtfinale i već u petak će saznati protivnika u narednoj rundi Lige prvaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi