Van de Beek saigračima otkrio ime svog novog kluba

Karijeru nastavlja u Manchesteru

Van de Beek saigračima otkrio ime svog novog kluba

E. Škorić

Nizozemski reprezentativac i veznjak Ajaxa Donny van de Beek karijeru nastavlja u Engleskoj.

Ajax je poštedio ovog veznjaka prijateljskih utakmica protekla dva dana protiv Frankfurta i Union Berlina, a sve kako bi završio transfer u Manchester United.

Van de Beek je svojim prijateljima i saigračima kazao da je sve gotovo i da iduće sedmice putuje u Manchester na preglede i potpisivanje ugovora s Unitedom. Iako se povezivao i sa Real Madridom i Barcelonom, na kraju je ponuda iz Manchestera bila najprihvatljivija za igrača i za sami klub iz Amsterdama.

Nedavno su se pojavile informacije da ga u Barcelonu dovodi Ronald Koeman, ali očigledno je sve ono što se dešava u Barci posljednje vrijeme presudilo i De Beeka gurnulo prema Engleskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je prošle godine igrao polufinale Lige prvaka s Ajaxom i generalno svojim partijama u dresu klupa i reprezentacije Nizozemske natjerao je velikane da krenu po njega. Njega trenutna tržišna vrijednost procjenjuje se na oko 45 miliona eura, ali nije poznato za koju cifru ga je United kupio.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Dobar igrac dobro ce doci Manchesteru ali jos par igraca trebaju uzeti da bi mogli konkurisati cityu Liverpolu pa i Chelzi se dobro pojaco i pojacava
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi