Thiago Silva: Jeste li sada sretni? Nemojte više da me tražite intervju, dres ili autogram

Svjestan da su neki bodrili Argentinu

Thiago Silva: Jeste li sada sretni? Nemojte više da me tražite intervju, dres ili autogram

E. Škorić

Teške riječi uputio je iskusni defanzivac Brazila Thiago Silva.

Brazilci su u noći sa subote na nedjelju poraženi od Argentine s 1:0 na Maracani u Rio de Janeiru u finalu Copa Americe. I prije same utakmice bilo je dosta govora o tome da će neki brazilski navijači zbog Messija navijati za Argentinu.

Govorio je o tome Neymar, a sada i Thiago Silva, koji je posebno frustriran tom činjenicom.

"Sad je vrijeme da napunimo baterije i vratimo se jači", napisao je Thiago Silva na Instagramu, pa je dodao:

"Za one koji su bili protiv nas, nadam se da ste sada sretni! No, onda se ne pretvarajte da ste prijatelji i da tražite intervjue, ulaznice za svoju djecu i prijatelje, dresove ili potpise".

Ovaj dio se očigledno odnosio na novinare koji su takođe bili u prvom planu i koji su zbog ovog ili onog razloga imali želju da Messi s Argentinom osvoji južnoameričko prvenstvo.

Sastav Brazila se u početku protivio organiziranju turnira u njihovoj zemlji, a čak se govorilo i o bojkotu. Na kraju su odlučili igrati, ali objavili su izjavu u kojoj kritikuju organizaciju turnira.

Top Komentari

kurjak
Pa dokle više s Messijem, šta nam je sa Avde Vršajevića.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi