Thiago Silva se nudi bivšem klubu

Istekao mu ugovor

Thiago Silva se nudi bivšem klubu

Mediji u Italiji javljaju kako bi se Thiago Silva mogao vratiti u redove Milana.

Ovaj iskusni brazilski fudbaler napustio je San Siro u julu 2012. godine i od tada je s uspjehom igrao za PSG, ali u međuvremenu mu je istekao ugovor i još uvijek je neizvjesno gdje će igrati naredne sezone.

S obzirom da su pregovori oko produženja saradnje zastali posljednjih mjeseci, Silva se navodno preko svog agenta odlučio ponuditi Milanu vjerujući da bi svojim znanjem i iskustvom mogao pomoći Rossonerima.

Da bi se saradnja između Milana i Silve obnovila, potrebno je da se uklone dvije prepreke. Prva je da Milan ima želju da ga vrati, a druga je Ralf Rangnick, koji namjerava po dolasku napraviti rekonstrukciju tima i osloniti se na mlađe igrače. A to Silvi ne ide u prilog...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Silva nikada nije skrivao ljubav prema Milanu. Kada je 2012. odlazio u Francusku izjavio je da mu je želja jednog dana vratiti se na San Siro, a da li će je i ostvariti, ostaje da se vidi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi