Thiago Silva se u nedjelju oprašta od PSG-a, dogovorio povratak u Italiju

Agent već traži kuću

Thiago Silva se u nedjelju oprašta od PSG-a, dogovorio povratak u Italiju

A. Čaušević

Thiago Silva se nakon osam godina vraća u Italiju, objavio je ugledni Corriere dello Sport. 

Iskusni Brazilac će u nedjelju odigrati svoj posljdnji meč kao fudbaler PSG-a, a u narednoj sezoni trebao bi nastupati za Fiorentinu.

Silva je rekao "da" Violama nakon razgovora s predsjednikom Roccom Commissom i nakon Francka Riberyja bit će drugo velika zvijezda u ekipi.

Rimski list navodi kako je brazilski defanzivac već zadužio agenta da potraži idealnu vilu za Silvu i njegovu porodicu tokom njihovog boravka u Firenci.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 35-godišnjak je od 2009. do 2012. godine nosio je dres Milana. Rossoneri su ga PSG-u prodali za 42 miliona eura, a na Apenine se vraća besplatno.

U nedjjelju će imati priliku da se od Prinčeva oprosti na najbolji mogući način. Da kao kapiten podigne pehar Lige prvaka što neće biti nimalo lako jer će na drugoj strani stajati snažni Bayern.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti