Nakon je Courtois ponižen, Atletico je napravio stvar koju Belgijanac nikad neće zaboraviti

Trebao bi biti zahvalan

Nakon je Courtois ponižen, Atletico je napravio stvar koju Belgijanac nikad neće zaboraviti

Admin Čaušević

Thibaut Courtois je trenutno najomraženiji fudbaler navijačima Atletica.

Sjajni čuvar mreže je dres Atletica nosio tri sezone, skupio je više od 100 nastupa zbog čega je i dobio posebnu počast u "aleji legendi."

Nakon osvojene Lige prvaka Courtois je kazao da je konačno na pravoj strani historije te je tako isprovocirao mnoge pristalice Jorgnadžija.

Neki od navijača Atletica su otišli toliko daleko da su ispred stadiona Wanda Metropolitano iskopali ploču koja je namijenjena upravo belgijskom golmanu.

Nakon što mu je iskopana ploča Atletico je odmah reagovao i povukao potez kojeg će Courtois sigurno pamtiti do kraja života.

Naime, iz Jorgnadžija su odmah dali da se izradi nova ploča koja je ekspresno i postavljena na mjesto gdje je stajala ona izvađena.

No description available.

Definitivno potez kojeg će Courtois morati znati cijeniti i poštovati baš kao što njega cijene i poštuju u Atleticu bez obzira što brani za Real.

Sve što se dešavalo proteklih dana komentarisao je i Koke, bivši Courtoisov saigrač i sadašnji kapiten Atletica.

"Ja lično sam s njim u dobrim odnosima. Bili smo cimeri. S moje tačke gledišta, mislim da je pogriješio. Moraš imati pamćenje da znaš odakle dolaziš. Mislim da nije bio u pravu, ali to su njegove riječi i morate ih poštivati. Ali normalno je da se navijači Atletija naljute u tom smislu zbog njegovih riječi", kazao je Koke.

Top Komentari

HarisADP
Kako je ovaj Atletico retardiran klub. Bas su nula. Ko je njima legenda, jos ovako gaze navijace. Ccc
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi