3

Komentari (3)

Mele
Bez karata i na silu htjeli da udju na stadion, sta su trebali policajci, jos da im otvore vrata, ma daj. Na silu tu se moralo odgovoriti silom.
ViniJr
@King_Kenny dzaba su i dolazili kad se znalo da ce liVARpool izgubiti bez ispaljenog metka, svakako su do finala došli protiv ekipa koje nisu dovoljno dobre ni da osvoje malonogometni turnir u Šerićima. Lako je derati Norwiche i Watforde, ali liga šampiona je takmičenje KRALJEVA, za to takmičenje ti trebaju mu-da, sinoć Kloop slozio facu ko da se ukenjao.
user1653751078
Druze to je real ikad nije u formi real nikad se ne ispise jer oni pobeduje i kad nije im dan za toa sto su najaci u svjetu niko nije kao sto oni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti