Henry u karijeri tražio dres od samo jednog igrača, a onda pokrenuo raspravu: "On je pravi Ronaldo"

Da li je u pravu?

Henry u karijeri tražio dres od samo jednog igrača, a onda pokrenuo raspravu: "On je pravi Ronaldo"

Endin Čaušević

Atletico Madrid i Manchester United sinoć su remizirali (1:1) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Atletico je odlično otvorio meč i na samom startu utakmice uspio je povesti sa 1:0 kada je sjajan gol glavom postigao Joao Felix nakon odličnog centaršuta Renana Lodija s lijeve strane.

Manchester United je sinoć odigrao dosta loš meč i uspio je tek jednom ozbiljnije da zaprijeti, ali je ta šansa bila dovoljna da engleski klub dođe do remija na Wanda Metropolitanu.

Junak Crvenih đavola bio je rezervista Anthony Elanga koji je postigao pogodak za 1:1 u samom finišu utakmice.

Dosta kritika nakon meča dobio je Cristiano Ronaldo koji je odigrao cijeli meč, ali nije napravio ništa posebno. Evidentno je da Ronaldo nije u formi kao prethodnih sezona, te da ga godine lagano stižu.

Zanimljivu raspravu oko toga ko je "pravi" Ronaldo imali su Thierry Henry i Jamie Carragher. Kada je voditelj pitao Henryja od kojeg igrača je u karijeri tražio dres on je poručio da je to bio Ronaldo, a onda je dodao "pravi Ronaldo".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Da li sam od nekog tražio dres? Da. Ronaldo. R9. Pravi Ronaldo. Za mene je on taj. Koliko si ti Ronalda znao dok si odrastao? Jednog. Ronaldo je R9, a Cristiano je Cristiano Ronaldo", rekao je Henry.

[twitter]https://twitter.com/HerancaFutebol/status/1496440698203258881[/twitter]

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

C.Banks
Tako je Tijeri lave
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi