Henry sve šokirao odlukom da napusti Montreal: "Nisam vidio svoju djecu godinu dana..."

Vraća se u London

Henry sve šokirao odlukom da napusti Montreal: "Nisam vidio svoju djecu godinu dana..."

E. Čaušević

Legendarni Thierry Henry saopštio je danas da više neće biti trener Montreala.

Henry je danas objravio saopštenje u kojem je objasnio zbog čega napušta ovaj klub iz MLS-a. Francuz je naveo da je odluku donio zbog porodičnih razloga i da mu je teško što mora napustiti Montreal.

Legendarni fudbaler je poručio da zbog pandemije koronavirusa dugo nije vidio svoju djecu i porodicu i odlučio je da napusti trenerski posao u Montrealu kako bi se više njima posvetio.

"Ovo je bila teška odluka za mene. Prethodna godina mi je bila najteža u životu zbog pandemije koronavirusa. Nisam vidio svoju djecu otkako je sve počelo zbog restrikcija koje su na snazi. Ne mogu više da radim na ovaj način i odlučio sam da se vratim u London kako bih bio sa svojom djecom", rekao je Henry.

Iz ovog kluba su poručili da ih je Henry zatekao svojom odlukom, ali da ga razumiju i poželjeli su mu sve najbolje u budućnosti.

[twitter]https://twitter.com/ThierryHenry/status/1364967493153026054[/twitter]

Promo

Top Komentari

ljoze_ono_na
Covjece, znas li ti napisati naslov u kojem nije “sve oduesevio, sve nasmijao, sve sokirao” i ostalih 50 varijacija na temu? Godinama ti svaki tekst ima isti naslov.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi