Thomas Meunier je samo nekoliko dana bio slobodan igrač

Potpisao za Borussiju

Thomas Meunier je samo nekoliko dana bio slobodan igrač

E. Škorić

Belgijski reprezentativac Thomas Meunier potpisao je četverogodišnji ugovor s Borussijom Dortmund.

Meunier je bio jedan od nekolicine igrača PSG-a kojima je isticao ugovor ovog ljeta, a pariški klub nije imao namjeru da ga zadrži, pa je 28-godišnjak krenuo s pregovorima s drugim momčadima.

Izabrao je Borussiju Dortmund i, prema pisanju Sky Sporta, još u petak bio u Dortmundu i prihvatio četverogodišnji ugovor.

On je odbio mini-ugovor s Francuzima do kraja avgusta kako bi učestvovao u preostalim mečevima nokaut faze Lige prvaka, a sada se čeka zvanična objava od strane Borussije.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Desni bek je u PSG stigao u ljeto 2016. godine iz Club Bruggea, a a u ovoj sezoni je ukupno sakupio 27 nastupa, dao je jedan gol uz dvije asistencije.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi