6

Komentari (6)

Mele
Koliko je zabio Haaland ??? u 32 utakmice 24 gola, ako sam tacno izracunao. Lewandovski sa 20 g igrao u 2 ligi Poljske ili trecoj..
Mele
M2596
Ne možete uspoređivati ovo sad vrijeme s vremenom kad je Lewa imao 20 godina. Danas igrač odigra jednu dobru utakmicu i odmah ga velikan kupi. Dok su se prije igrači trebali dobro potruditi da bi došli do velikog kluba! Gdje vam je bio Ronaldo, Messi s 20 godina?! Nemojte pisati gluposti! Haaland nije loš, ali ne možete na osnovu jedne, dvije dobre sezone tvrditi da je bolji od jednog Lewandowskog!! A osim toga nije bitna sezona ili dvije, nego krajnji rezultat. Lewa možda jeste s 20 godina igrao u 2. Poljskoj ligi ali danas nema te osobe koja ne zna tko je Robert Lewandowski, a Haaland će vrlo brzo pasti u zaborav! Vidjet ćete!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.