Partey nije ni debitovao, a već je razočarao navijače Arsenala

Nisu sretni zbog njegove igre

Partey nije ni debitovao, a već je razočarao navijače Arsenala

Edmir Škorić

Thomas Partey u posljednjim minutama prijelaznog roka potpisao je za Arsenal.

Londonski klub je iskoristio mogućnost kupovine Parteya aktiviranjem otkupne klauzule od 50 miliona eura i bivši veznjak Atletica došao je kao jedno od najvećih pojačanja londonskog kluba posljednjih godina.

Navijači Arsenala imaju velika očekivanja od ganskog nogometaša, no ostali su razočarani nakon što su potražili utakmicu njegove Gane.

Neki navijači su napisali da su gledali pomno cijelu utakmicu i zaključili su da Partey nije toliko dobar i da neće biti posebno pojačanje za klub iz sjevernog Londona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedan od navijača smatra da Partey ne bi trebao imati previše posvećenosti "Gani koja više nije kao ona 2010. godine" i da bi se "u potpunosti trebao fokusirati na Arsenal".

Gana je u petak navečer poražena s 3:0 na gostovanju kod Malija, a Partey je odigrao 90 minuta. Čini se da ipak nije bio na pravoj razini, a navijači Arsenala su zabrinuti da će to biti još jedan promašaj.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tarik_
Ja nisam cuo niti 1 navijaca Arsenala da je nezadovoljan Partyem
5 0
felix__27
****ni su ovi kad dođu do keša ?
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti