7

Komentari (7)

Tarik_
Ja nisam cuo niti 1 navijaca Arsenala da je nezadovoljan Partyem
felix__27
****ni su ovi kad dođu do keša ?
AmarSahi
Ova reprezentativna stanka je apsolutno smeće, bukvalno tjeraju igrače da izađu iz klubova i tako šire koronu za prijateljske utakmice.
HarisADP
Kvalifikacije treba ukinuti, koji ce k ****na bosna na euru?! Smjesno
ADNAN_BRANKO
Suludo je porediti roster koji ima Gana sa rosterom koji posjeduje Arsenal. On nije igrao dobro neke reprezentativne utakmice dok je sa druge strane nosio i vodio igru Atletika, takoreći bio im je ključni igrač. Vrijeme će aBd sve pokazati još uvijek je rano za donošenje nekih prediktivnih razmišljanja.
Edo90
Niti moze biti uigran sa reprezentaciom.. Ne on nego mnogi igraci. Pa i BiH je to nedostajalo mozda
ADNAN_BRANKO
Svakako, učiniti nešto za 3/4 dana koliko traju pripreme pred utakmicu je zaista teško i tu bi trebao da se istakne individualni kvalitet. To nije bio slučaj sa BiH, koja ima daleko veći individualni kvalitet od S.I., međutim psihička i fizička sprema pa i mogu reći veća želja Iraca ih je odvela u finale baraža.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.