Zrinjski završio još jedan veliki posao

Tičinović produžio ugovor

Zrinjski završio još jedan veliki posao

E. Oštraković

Iz Zrinjskog su danas zvanično potvrdili da je Mario Tičinović produžio ugovor sa njihovim klubom, a to su sjajne vijesti za navijače ovog kluba.

Tičinović igra jako dobro od dolaska u Zrinjski, a imao je ugovor do kraja aktuelne sezone, te je odlučio produžiti saradnju sa svojim klubom.

Tako je saradnja produžena na još dvije godine, a sve su na svojoj zvaničnoj stranici potvrdili iz kluba koji dolazi iz Mostara.

"HŠK Zrinjski Mostar i Mario Tičinović danas su potpisali produženje suradnje do završetka sezone 2024./2025. Tičinovića je važeći ugovor za aktualnog prvaka vezao do kraja sezone, a novim ugovorom suradnja je produžena za još dvije godine", stoji u objavi Zrinjskog.

Ovaj 29-godišnji desni bek u Zrinjski je srigao na ljeto 2019. godine iz belgijskog Lokerena kao slobodan igrač.

Pored Lokerena u svojoj karijeri Tičinović je još nastupao za Hajduk, Karlovac i Nordsjaelland.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, prošao je sve omladinske kategorije reprezentacije Hrvatske, ali nikada nije zaigrao u seniorskoj selekciji svoje zemlje.

Tičinović je u dresu Zrinjskog odigrao 84 utakmice, te je postigao osam golova i dodao je pet asistencija.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti