Do juče igrao za United, danas puši i pije nasred terena: Pogledajte scene koje obilaze svijet
Foto: Screenshot

Proslavio osvajanje trofeja

Do juče igrao za United, danas puši i pije nasred terena: Pogledajte scene koje obilaze svijet

E. Ganibegović

Nogometaš Boce Juniors, koji je ranije ove godine suspendovan zbog udaranja zaštitara, ovoga je puta bio puno raspoloženiji. 

Marcos Rojo poznat je po svom ekscentričnom ponašanju, a nije odustao od njega ni kada se udaljio iz Evrope i zaigrao za južnoameričkog velikana.

Njegov klub je pobjedom na Tigreom osvojio argentinski Kup, a bilo je 3:0 u finalu.

Upravo je Rojo postigao vodeći pogodak za Bocu u nadoknadi prvog poluvremena, da bi u drugom poluvremenu Fabra i Vazquez završili posao.

Na kraju utakmice, opustili su se igrači Boce slaveći osvajanje trofeja, a najviše se slavlju predao Rojo koji je nasred terena sjeo, zapalio cigaru i otvorio limenku piva.

Fotografije i videozapisi natali na Mario Alberto Kempes stadionu obilaze svijet i postali su viralni na internetu, pogledajte.

Oglasi

Podsjetimo, Marcos Rojo je bio igrač Manchester Uniteda od 2014. do 2021. godine i u tom periodu je u dresu Crvenih đavola nastupio na 122 utakmice.

Pamtimo ga i po sukobu sa Zlatanom Ibrahimovićem iz tog perioda:

"Znao sam da Zlatan želi da mu dodamo svaku loptu. Ali u jednom trenutku utakmice vidio sam da traži loptu i nisam mu je dodao. Dodao sam to Paulu Pogbi. Onda je počeo vikati na mene, dižući ruku. Rekao mi je mnoge stvari, na španskom i engleskom jeziku."

"Rekao sam: 'Šta se događa, dušo? začepi!' Znao sam da će me ubiti ako me uhvati, pa sam se trebao suočiti s njim. Kad je ušao u svlačionicu, izravno sam mu rekao da drži jezik za zubima i prestane vrištati", rekao je Marcos Rojo tada za Cielo Sports.

Top Komentari

Goran86
Kad se gnjida docepa novca
2 0
unyganje_jc
ENO I IBRA PUSI...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi