Tik pred posljednji otkucaj kazaljke: Kasno sinoć realizovana dva zvučna transfera!

Napustili Premiership

Tik pred posljednji otkucaj kazaljke: Kasno sinoć realizovana dva zvučna transfera! · Zvanično

A. Čaušević

Kasno sinoć nekoliko minuta uoči posljednjeg otkucaja kazaljke za kraj prijelaznog roka Felipe Anderson i Marko Gruji su napustili Englesku. 

Za razliku od Liga petice prijelazni rok u Portugalu, nezvanično "šestoj" najjačoj ligi Evrope je završen sinoć, a dva zvučna transfera uspio je realizovati Porto.

Zmajevi sa stadiona Dragao su u svoje redove doveli Felipea Andersona iz West Hama te Marka Grujića iz Liverpoola.

Obojica su fudbalera su redove portugalskog prvaka stigli na posudbu koja će trajati jednu sezonu nakon što su postali višak u svojim klubovima.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Porto će u ovoj sezoni igrati Ligu prvaka, radi se o jednom od najorganizovanijih evropskih klubova i može se reći kako Anderson i Grujić definitivno nisu pogriješili s izborom.

Top Komentari

Penderinos
Doveli su i malanga sarra iz chelsea
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi