Timo Werner bi zbog Ralfa Rangnicka mogao put Milana

Putem "nogometnog oca"'

Timo Werner bi zbog Ralfa Rangnicka mogao put Milana

Edmir Škorić

Ukoliko Ralf Rangnick zaista dođe na klupu Milana, ovaj nekadašnji višestruki evropski prvak pokušat će da kupi i Tima Wernera.

Glasine i dalje traju kako je Rangnick odabran kao nasljednik Stefana Piolija od sljedeće sezone, ne samo kao trener, već i s ovlastima nad transfernim tržištem kao sportski direktor.

Prema Sport Mediasetu, njegov prvi potez bio bi dovođenje Wernera iz RB Leipziga, kojeg je trenirao.

Rangnick je u ljeto 2016. godine iz Wolfsburga za 16 miliona eura doveo Nijemca u Leipzig, a sada se njegova cijena kreće od 75 do 90 miliona eura.

Kao 24-godišnjak je ove sezone postigao impresivnih 27 golova u 36 takmičarskih mečeva, ali upisao i 12 asistencija. Za reprezentaciju Njemačke ima 11 golova na 29 nastupa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Samo je pitanje kako Milan planira da dovede Wernera kada se za njegove usluge opasno i odavno zanima Liverpool, koji je u daleko boljoj situaciji, što financijski, što zbog trenutnog položaja u evropskom nogometu.

No, jedno je sigurno, navijači Milana bili bi najsretniji kada bi napadač poput Wernera došao na San Siro.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
S konja na magarca nema od toga nista
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi