Timo Werner je već donio odluku i samo se čeka službena potvrda
Foto - EPA

Seli na Anfield

Timo Werner je već donio odluku i samo se čeka službena potvrda

Midhat Šljivak

Timo Werner napušta RB Leipzig tokom ljeta.

Sjajni njemački napadač odlučio je napustiti Bundesligu i pregovara sa zainteresovanim timovima iz inostranstva, a engleski mediji navode da bi karijeru 24-godišnji napadač mogao nastaviti u Liverpoolu.

Redsi su odavno u pregovorima s Wernerom. Navodno su veoma blizu realizacije transfera i on bi od naredne sezone mogao obući dres engleskog velikana.

Liverpool će za usluge ovog fudbalera njemačkom timu isplatiti oko 60 miliona eura, a Werneru je ponuđen petogodišnji ugovor vrijedan 10 miliona eura po sezoni.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Wernerov transfer uskoro bi trebao biti i zvanično objavljen. Vrlo je vjerovatno da će obući dres Redsa, a za njegove usluge još se interesuju Chelsea i Inter.

Njemački napadač je ove sezone sjajan i ima učinak od 25 golova i devet asistencija u svim takmičenjima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Danas pišu da mu je propao transfer u liverpool
0 1
Mele
Lud si, Klopp ako ode, nemas mjesta sigurno u timu, bilo ko da dodje...Mane, Salah, Firminjo, ko ce biti prodan, da bi ti igrao, Shaqiri nije stalan, da ga zamijenis...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi