Turski golman dobio fantastične ponude iz Engleske

Cakir brani fantastično

Turski golman dobio fantastične ponude iz Engleske

M. Šljivak

Golman turskog Trabzonspora Ugurcan Cakir (24) dobio je dvije fantastične ponude iz engleske.

Kako tvrdi Fotomac 24-godišnji čuvar mreže dobio je ponude Tottenhama i Liverpoola i oba tima bi ga rado vidjela u svojim redovima.

Spursi traže adekvatnu zamjenu za 33-godišnjeg Huga Llorisa. Često je francuski golman pravio velike greške i navodno bi Mourinho među stativama volio vidjeti nekog drugog, a Cakir predstavlja jako dobru opciju.

Također, interes za ovog čuvara mreže pokazuje i Liverpool. Oni već od početka sezone prate njegove nastupe i rado bi ga vidjeli kao broj dva na Anfieldu iza Alissona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, činjenica je da bi Cakir mnogo više prostora dobio u Tottenhamu. Llorisova nesigurnost mogla bi mu veoma brzo donijeti mjesto na golu i neće biti nikakvo iznenađenje ako Cakir završi u Sjevernom Londonu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi