Timo Werner od ljeta na Anfieldu?
Foto - EPA

Za 60 miliona eura

Timo Werner od ljeta na Anfieldu?

M. Šljivak

Njemački napadač Timo Werner karijeru bi mogao nastaviti u redovima Liverpoola.

Kako navodi magazin Bild, 23-godišnji napdač je velika želja menadžera Redsa Jurgena Kloppa i on će pokušati da ga angažuje u ljetnom prelaznom roku.

Transfer Wernera iz RB Leipziga u Liverpool je izuzetno moguć. Cijena od 60 miliona eura koliko traži njemački klub je prihvatljiva timu s Anfielda i vrlo je moguće da će sjajni napadač završiti u Premiershipu.

Werner se ranije povezivao s mnogobrojnim velikanima. Spominjao se njegov transfer u Bayern i Barcelonu, ali na kraju od odlaska nije bilo ništa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Timo Werner je ove sezone zaista odličan. Odigrao je ukupno 30 utakmica za Leipzig i ima učinak od 25 golova i 10 asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi