Brutalna šala Makedonaca prema Werneru: Dali su mu makedonsku ličnu kartu za usluge koje je napravio
Foto - EPA

Napadač Chelseaja predmet ismijavanja

Brutalna šala Makedonaca prema Werneru: Dali su mu makedonsku ličnu kartu za usluge koje je napravio

M. Šljivak

Sjeverna Makedonija pobijedila je jučer na gostovanju Njemačku sa 2:1 i tako je napravila jedan od najboljih rezultata u historiji.

Odličnom igrom Makedonci su stigli do trijumfa, a na osvojena tri boda se mogu zahvaliti Timu Werneru koji je pri rezultatu 1:1 promašio zicer sa nekoliko metara.

Zato su u ovoj državi odlučili da se našale na račun napadača Chelseaja i list Večer mu je dodijelio makedonsku ličnu kartu za usluge koje je napravio njihovoj selekciji u ovoj utakmici, aludirajući na katastrofalan promašaj iz 80. minute meča.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Fenomenalna šala.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi