Tin Jedvaj bi uskoro mogao postati igrač Barcelone
Dvadesettrogodišnji defanzivac je ponikao u Dinamu, igrao i u Romi, a sada nastupa za Bayer Leverkusen u Bundesligi

Na meti Katalonaca

Tin Jedvaj bi uskoro mogao postati igrač Barcelone

E. Škorić

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj na meti je španskog velikana Barcelone.

Barcelona želi da podmladi ekipu u narednim prelaznim rokovima, a posebno će Katalonci gledati defanzivce.

Prema pisanju Mundo Deportiva, uprava Barcelone ima listu želja, a na listi je i Jedvaj, koji se proslavio s dva gola u pobjedi Hrvatske nad Španijom u Ligi nacija.

Osim hrvatskog reprezentativca, Barca prati još nekoliko igrača iz njemačke Bundeslige, a na toj listi je i Julian Weigl iz Borussije Dortmund.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedvaj je pod ugovorom s Bayer Leverkusenom, a igrao je još u Romi i Dinamu iz Zagreba.

Top Komentari

Mirko
Tin ima tek 23 godine a već ima preko 70 utakmica u Bundesligi, preko 20-ak za Dinamo u HNL-u a igrao je za sve hrvatske reprezentacije a za A već 17 utakmica.Znaci mlad a već iskusan.On je već trebao biti u nekom velikom klubu da nije bilo povreda.Ako bude zdravlja bit će,nemora biti Barca ali bit će neki velikan.Hercegovac je to ,Zdenin mali.
11 5
Atilla
Osrednji stoper.
8 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi