Tinejdžer otkriva kako i zašto je 'upao' na teren: Preskočio sam ogradu od dva metra...

Na kraju je ostao bez željenih fotografija

Tinejdžer otkriva kako i zašto je 'upao' na teren: Preskočio sam ogradu od dva metra...

Midhat Šljivak

Utakmicu španske La Lige između Mallorce i Barcelone je početkom drugog poluvremena prekinuo tinejdžer koji se našao na terenu.

Ovaj mladi momak je utrčao na teren u dresu Argentine s imenom Lionela Messija, te je pokušao da se fotografiše sa zvijezdom Barcelone.

U tome ipak nije uspio. Dobio je fotografiju s Jordijem Albom, ali je na kraju i nju morao da ukloni. Španski mediji su došli do dječaka nakon što je pušten iz pritvora.

"Ovo sam planirao i prije koronavirusa. Messi je moj idol i sanjao sam da ga upoznam i da imam fotografiju za uspomenu", rekao je on i zatim je otkrio kako se našao na terenu:

"Preskočio sam ogradu visoku dva metra, došao sam na tribine i zatim sam utrčao na teren. Prvo sam uočio Jordija Albu i fotografisao sam se s njim, a zatim sam otišao do Messija. Nije želio da se fotografiše", rekao je on.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju je u policiji morao sve što je snimio i fotografisao da izbriše.

"Natjerali su me da izbrišem fotografije. Propao mi je plan, a policija će mi javiti hoće li pokrenuti postupak protiv mene", rekao je razočarani tinejdžer španskim medijima nakon utakmice.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi