Tino Sven Sušić našao novi klub!

Otišao u Rusiju

Tino Sven Sušić našao novi klub!

M. Šljivak

Bh. veznjak Tino Sven Sušić (29) našao je novi klub.

Nakon raskida saradnje sa FK Sarajevo, 29-godišnji veznjak se pridružio ruskom drugoligašu Kubanu.

Sušić je sa Kubanom potpisao ugovor do kraja ove sezone i nosit će dres sa brojem 14.

Kuban je trenutno posljednjeplasirani tim ruske druge lige i ima samo osam osvojenih bodova iz 14 odigranih utakmica.

Tino Sušić je prethodnih godinu i po nosio dres Sarajeva. U Bordo dresu upisao je 32 nastupa u kojima je postigao dva pogotka i ostvario dvije asistencije.

Međutim, njegove igre nisu zadovoljile navijače i rukovodstvo FK Sarajevo. Boravak na Koševu je bio itekako razočaravajući i odlučeno je da se sa Sušićem raskine saradnja.

On je prije Sarajeva prošao veliki broj klubova i izuzev Hajduka nigdje se nije previše zadržao. Prošao je omaldinske kategorije Genka i Standarda, a od 2012. do 2016. godine je veoma uspješno igrao za Hajduk.

Potom je uslijedio odlazak u Genk, gdje se nije naigrao, a zatim su krenule selidbe iz kluba u klub. Tako je prije dolaska na Koševo igrao za Maccabi Tel Aviv, Antwerp, Venlo i TSV Hartberg.

Top Komentari

King_Kenny
...on bas ima sposobnog menadzera kad je ovakvog panja uspio nekome uvaliti...svaka cast,mislim da bi bilo lakse prodati bundu u Sahari nego ovoga u rusku 2. ligu.
8 1
E.Car
Ovi su pred raspadom kad su Tinu angazovali onda su baš očajni
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi